turn me back into the pet I was when we met. I was happier then, with my mind set.

Idag var det ju inget vidare väder minnsan. Otroligt humorfylld briefing om diverse regelverk med Hr. AMA i morse också, synd bara att den inte var menad att innehålla något humoristiskt inslag alls. Vi fick åka hem 12:30, efter att ha avnjutit dillkött och potatis. Vår kock är den bästa in the house, så är det bara.

En annan sak som är bra är ju Sahara Hotnights nya.

Massa politiska diskussioner i skolan idag, och ibland blir man less på människors naivitet och oförmåga att tänka i ett större perspektiv. Jävla flygare.
 
Min hals har gjort ont i ett par dagar nu, men det verkar som om jag klarar mig undan förkylningen. Det vore förjeffligt att bli förkyld nu, mitt i värsta skolhetsen. För skolhets är vad det är. Huga.

Det franska presidentvalet är väldigt spännande, och det ska bli intressant att se på söndag vem som vinner. Den debatt de hade i fransk TV igår var också rätt intressant, och oväntad. Tidigare i valrörelsen har
socialistpartiets Ségolène  Royal anklagats för att vara både okunnig och osäker i vissa frågor, och att hon därför inte är lämpad att leda ett land. Sarcozy å sin sida har blivit beskylld för att vara kolerisk och hetsig i sitt humör, och att han därför saknar det lugn och den pondus som krävs för att inneha presidentposten. i debatten var det istället precis tvärtom, Sarcozy var den lugne, medan Royal gick på offensiven och fick in Sarcozy i hörnet ett par gånger. Jag hoppas innerligt att Royal vinner på söndag, det vore trevligt om hon kunde bryta av den högervåg som för tillfället sveper över Europa i allmänhet och Sverige i synnerhet. Dessutom är hon Frankrikes första kvinnliga presidentkanditat som nått finalomgången, och det vore fantastiskt bra med en kvinna i världspolitiken, förutom Condoleeza Rice.
                                                                    
                                              image11

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0