Nya moderaterna

Under hela förra året blev jag riktigt arg två gånger. En av gångerna var när jag såg den här reklamfilmen som gick en tid före valet. Visste inte var jag skulle ta vägen, så arg var jag. Sånt där är fan inte något man skämtar om. Jag ser framför mig nån jävla reklambyråfitta tycker sig ha svängt ihop en "fyndig" och "klatschig" video. Fy fan. Hon kallar sig säkert PR-konsult också. Usch. Såna människor förjtänar att sodomeras. Utan någon som helst jävla pardon. Hårt.

Jag skrev ett långt mail som jag skickade iväg i vredesmod, vilket gjorde att jag kunde gå och lägga mig med gott samvete. Dagen efter kände jag mig bara töntig, men det är en annan sak.

image31

oh julie

Känner att jag måste skapa lite distans till igår innan jag kan skriva en rapport, det var förjävligt bra.

Ikväll: Brynäs - Linköping.

you are the light!

Jens Lekman, här kommer vi!

SMK

och just det, dagens låt är absolut "Sponsored by Destiny" med Slagsmålsklubben. Fine, fine music.

tusen tallar grå.

Tog en taktikvila idag efter jobbet, ända till halv sex. Så idag kommer det bli svårt att komma i säng i tid eftersom jag är pigg. Gissar på att det kommer gå åt fan.

dningen till att jag vaknade var att mamma ropade att maten var klar. Älgstek med kantarellsås och potatis. Det har sina fördelar att bo hemma ändå! Hade jag vart kvar i Arvidsjaur, eller om jag bott själv här hemma, så skulle jag antagligen inte äta nåt förns kl 2330, och då typ fil och frosties. Mina matvanor där uppe var typ matcirkeln från helvetet. Blir jämt så förbannad på mig själv när jag tänker på det, jag brukar vara duktig på självdisciplin när det gäller plugg, göra tråkiga saker osv osv. Men att äta något sånär hyfsad mat verkade vara jävligt svårt.

jag röker gula blend, jag är på väg till himmelen.

Det där spya-klippet som har cirkulerat sen i lördags kväll är förbannat roligt, det måste jag säga. En gång för någon månad sen när jag jobbade natt så "tittade" jag på det där programmet en liten stund och det var samma tjej då med. Jag minns att jag tyckte det var den mest enfaldiga, idiotiska, urblåsta och menlösa kvinna jag någonsin sett. Nu har hon ju fått ett ordentligt lyft i mina ögon, för man kan ju inte annat än imponeras av proffsigheten i att kaskadspy över hela studion, för att därefter harkla sig, torka sig runt munnen och sen fortsätta sändningen i samma kokainstinna tempo.

Onsdag-fredag ska Holmen köra 3000 kubikmeter på storvälta från Bollnäs, that's a lot. Och sen en båt om dagen också, fram till på torsdag. Så det finns lite att göra, det gör det.

Ikväll börjar Filip och Fredriks nya program, Boston Tea Party, nääm. Höga förväntningar på skiten. Synd att det där med Tilde Fröling på sexan går samtidigt. Men men.

Apropå Boston Tea Party. Filip och Fredrik ställde ju en fullkomligt briljant fråga till Zlatan på en av landslagets presskonferenser häromveckan. De frågade: "Idag är medellivslängden för en man XX år, vad tror du att den kommer vara om 100 000 år?" Något i den stilen.  Blev ju ett satans liv om det. Typiskt stela och töntiga fotbolsspelare, tar sig själva på ohälsosamt mycket allvar. Det vore ärligt talat väldigt intressant att höra vad Zlatan skulle ha svarat på den frågan om han hade brytt sig om att svara. För, om man skulle skriva en Zlatan-ordbok, skulle den bli jävligt tunn. Det enda han gör är att vräka ur sig klichéer i stil med; jo, det känns bra, kul att göra mål, nu ska vi gå ut och köra på i andra halvlek.

teh nostalgia

Svårt att inte bli nostalgisk när man ser det här :)


en näve näring

Hösten framstår allt mer som den finaste bland årstider.

Den här veckan har mycket potential, det har den. Elitseriepremiär, Jens Lekman och någon fika ska hinnas med. Utöver jobbet då såklart. Förmiddag hela veckan. Så jävla bra och så jävla drygt på samma gång.

Dags för en sån här igen snart kanske?    

image30

Hegemony?

Ska jag erövra Polen ikväll? Och de där jävla anglosaxarna kanske.


image29

Dash 8 - Q400

Vad less man blir på all hets kring SAS' Dash-plan, nyss så hade Ekot som sin förstanyhet att en Dash från Lufthansa vänt tillbaka till München efter en indikation från nosstället. Vad fan är det att rapportera om. Ingenting. Liknande saker inträffar så gott som dagligen. Slafs.

Nu - SKIFTBYTE.

Godnatt.


Timmertåg

I mitt jobb kommer jag så gott som dagligen i kontakt med timmertåg från diverse olika ställen. Grevaryd, Ljusdal och Tägten för att nämna några. Något som jag har märkt är att precis alla vagnar har ett unikt registreringsnummer, plus lite andra uppgifter skrivna på sig. Bland annat vilken ort som just den vagnen har som "hemstation". Min nya hobby är följdaktligen att "spotta" olika hemstationer. Än så länge har jag inte hunnit se så många; Gävle, Örnsköldsvik, Falköping och Jönköping, plus en som var svårtydd men det kan ha stått Årjäng.

Satan, nu åkte den där korta tjejen från Piteå ut. Henne hade jag tänkt hålla på ju. Nu får jag hålla på antingen den blonda ätstörningstjejen eller han som såg ut lite som Pål Hollender. Exciting stuff!

Sugen på fest. Men det lär väl dröja.

jamen sådär då!

Insåg mina brister i html-kunskap och tog istället en av de mallar som fanns att välja på.


friday

Lyssnar på Deluxe och dricker en hallonsoda. Lägger till Sara Young på min lista över potentiella livspartners.

Jobbar till 24 idag, så i och med det är ju den här kvällen förstörd. Slafs. Möjligen att jag orkar se This is England när jag kommer hem, vi får se.

Jenny! Nu har jag klippt mig. Känns som att det kommer bli en pinsam tystnad när vi möts nästa gång, eftersom det enda våra samtal består av är du som gnäller på mitt hår. Nu är det hursomhelst borta. Jag känner mig... naken.

Pinsamt nog så ser jag fram emot Idol ikväll. Trodde aldrig att jag skulle ta dom orden i min mun, men nu är det gjort. Jag har inte följt någon av de andra årgångarna, den enda vinnaren som jag vet är Darin, och han är jag inte ens säker på om han vann eller kom tvåa. I år har jag däremot sett de flesta avsnitten so far. Pinigt.


pre-helg

Skiftbyte om en halvtimme lite knappt. Vackert ord, det där. Skiftbyte.

Besökte Vasa tvärt idag, nostalgin kröp sig på.

Jag har lagt till två namn i min lilla svarta bok, på listan över "fantastiska kvinnor". Carina Berg och Gry Forsell. Ja, herregud.

Coming up: Jens Lekman, Elitseriepremiär mot Linköping, Moneybrother och Sahara Hotnights. Sen är det november, sen december, sen januari och sen är det fan AUCKLAND som får se upp.

Ur led är den jävla politiska scenen. Monchichin Reinfeldt förvandlar Moderaterna till något slags förtäckt socialdemokrati, fast rejält mycket mer höger då. Om jag hade varit moderat, hade jag varit helvetiskt besviken på de "nya" moderaterna. Per Unckel, Ulf Adhelsson och gänget har väl aldrig känts längre bort. Tack och lov för det, i och för sig.
Samtidigt fortsätter Folkpartiet sin vandring på den bruna vägen, lustigt hur det har blivit. Major Björklund kräver rättning i leden, inget snack om den saken.  
Maud Olofsson å sin sida har utsatt Centern för en extreme make-over och ser sig nu som arbetsrättens nemesis. Göran Hägglund sa nåt förbannat roligt igår angående den nya bränsleskatten. Som bekant gick KD till val på att Inte höja bensinskatten utan tvärtom att sänka den. Nu blev det en höjning ändå, och när reportern konfronterar Hägglund med det här så svarar han: "Nu har vi kommit fram till en annan lösning." Heh, jo du gjorde precis tvärtom vad du sa att du skulle göra, din dumme jävel.

Oppositionen ser vi ju tyvärr inte mycket av. Mona Sahlin. Har aldrig gillat henne. Alltid hört till högerfalangen inom socialdemokratin.

Varför bryr man sig så mycket om sånt här egentligen. Man blir bara deprimerad och frustrerad. Såå... shit in it.


Let me zink..

Jobbet nu, som vanligt känns det som.

Jag och Emil flög idag, cirka en timme. Ut över Korsnäs och stan, ut till Hagsta, över Emelies hus och tillbaka. Underbart, såklart, men Emil såg allt lite grön ut. Inget konstigt med det iofs, de flesta brukar må dåligt första gången.


Det känns... märkligt.






http://www.aftonbladet.se/nyheter/article791394.ab

Fire Ze Railgun!

Mamá och Ottilia åkte till Cypern i eftermiddags, those bastards. Bäst för dem att de tar med sig Toblerone hem.

TAGGAD för Stockholm och Håkan Hellström i helgen, det kommer bli läckört. 

Så var resan bokad, ingen återvändo. hjelp! 

RSS 2.0