Hallelujah

Härlig är jorden!

Firefox

Så har jag då tagit det stora steget; gått över till Firefox. Så får vi se hur det går. Sen är det bara steget till Winamp kvar. Men det kommer nog att dröja länge.

mitt i veckan

mitt uppe i förmiddagsveckan. inga konstigheter.

vettefan om det där resorb fungerade egentligen. det smakade verkligen helvete, och hade jag varit lite fullare hade jag spytt vid första klunken. men det gick ner, och när jag vaknade mådde jag faktiskt hyfsat. hyfsat, men inte bra. jag kommer ju dock aldrig få veta om jag hade mått sämre utan de där tabletterna. det känns som jag blir blåst. fast de var ju inte så dyra. nu låter det som att jag pratar om ecstasy. men men.

På lördag ska vi bli bjudna på mat och hockey i Läkerol Arena av jobbet. generöst av dem, tycker jag.

Helgen.

Helgen har börjat.

Nu gör vi det här.

Storpack

Den här kom i förrgår, och aah vad bra den är. En fantastisk bok helt enkelt. När jag flyttar nästa gång ska jag ha en Stenmark-bild som tavla, vet inte vilken dock. Svårt kommer det bli att välja.

Sista nattskiftet nu. Nästa vecka är det förmiddagar som gäller. Synd att Patrik gör sista dagen på sågen imorgon, då blir det ingen lunch på markan nästa vecka. Gör iofs inget för det verkade inte vara nån vidare mat vad jag såg på matsedeln på väggen när jag gick förbi.

Brynäs-Färjestad 2-5. Inte så mycket att säga om kanske. Jobbigt bara att man inte kan göra bättre ifrån sig när det står 2-2 inför sista perioden. 0-3 är för mycket i en tredje period på hemmaplan.

Jag undrar just när jag ska hinna med att flyga nästa gång. Nästa vecka blir det inget, för då slutar jag 14 och hinner inte till Rörberg innan det är mörkt. Imorgon ids jag inte för då kommer jag vara död fisk efter den här nattveckan. Lördag jobbar jag 06-14, och söndag så är jag bakfull. Slafs.


regnet

image37

Nattskift

Jävla nattvecka. Förstörd är vad man blir. Ser fram emot helgen dock.

Funderar på om jag ska åka skridskor idag med Ottilia. Vore nåt. Det är stunder som den här som man saknar Arvidsjaur och hockeybockeylaget! Fiskarna från förr, kom tillbaka! Isladan är typ top 5 på vad som fattas mig sen jag flyttade hem. Det och att få klart Deppis 3000 fot eller lägre en iskall och kristallklar morgon i februari. Det och gemenskapen på östra skolgatan 9B. Nils-Åkes visslande. Att poppa popcorn med forsling tills de övergått i kolform. Att laga victors specialmakaroner med ost och ketchup. Att ha fest i min lägenhet och spela Ark och Titanic-soundtracket högt som helvete tills invandrarna från våningen under kommer upp och klagar. Hm, någon dag när jag får tid ska jag skriva något lite seriösare om två fantastiska och egendomliga år i Arvidsjaur. Det är inte i dag dock.

Bevara oss..

Det här fick mig att skratta en god stund.


Bilder från Nordkorea

Igår var jag till biblioteket och kollade runt lite. Jag hade hört talas om en bok med foton från Nordkorea, som en svensk hade skrivit. Jag pratade med en av bibliotekarierna om hon visste var den fanns, och efter några minuters sökande i nån databas så sa hon att den fanns i magasinet, alltså i källararkivet under biblioteket. Hon knallade iväg och kom tillbaka efter ett par minuter, med en gulnad, dammig bok. Enligt vad som stod i databasen så var den utlånad senast i mars 1975. Det är fan lång tid sedan. Jag har inte hunnit titta igenom den än, ser fram emot eftermiddagen.

En kväll i onykterhetens tecken

Var ett tag sen.

Lördags. På förmiddagen spelade Ottilia hockey med Brynäs mot nåt Falun-lag. Vinst med 2-0, dock 30-1 i skott så några fler mål borde de ha stänkt in. Så det var jag med och tittade på, samt fungerade som trunkbärare. Sen hem och vända innan det bar av till stan. Jag, Patrik och Emil småsöp lite i Hagaström innan vi gick till CC-puben. Där spelade Derry Quay, typ irländsk folkrock. Mycket bra. Efter det drog vi till Interpool och hookade med Sanna, Jenny, Pernilla, Jossey. Plus Erik Runnman och någon Ronja. Det var nog kul. Minns inte så noga. Förjävligt att man inte ska kunna dricka som folk. Avslutade kvällen på Max, såklart. Sammanfattningsvis; nice kväll med för mycket sprit. 

Min fritid nu består mestadels av Team Fortress 2, och om några dagar kommer Call of Duty 4. Vad har hänt med mig? Jag som inte har spelat dataspel seriöst på typ 5 år. Kul är det. Men pinsamt. 

 

RSS 2.0